Ο Πάτρικ Γιανγκ έχει συγκλονίσει τον αθλητικό χώρο και όχι μόνο, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και την προσπάθεια που καταβάλλει από τότε ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του.

Ο Αμερικανός άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, μίλησε στο Table Talk: Healthy Habits της Euroleague και αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση του μετά το ατύχημα, όσο και στις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, μερικές εκ των οποίων έχουν έντονο… ερυθρόλευκο χρώμα.

Αναλυτικά:

“Το όνομά μου είναι Πάτρικ Γιανγκ, 30 ετών, από τον Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Είμαι πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Έχω αγωνιστεί επαγγελματικά για τη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, στην Αρμάνι Μιλάνο και στην Αβελίνο”.

Για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του:  “Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου πρέπει να είναι όταν πήγα στο Final Four με τον Ολυμπιακό, όταν είδα τον Βασίλη Σπανούλη να νικάει μόνος του τον Παναθηναϊκό και μετά ο πανηγυρισμός στο ΣΕΦ ήταν απίστευτος”.

Για τις συνήθειες του: “Αυτό που είναι ωραίο για τις συνήθειες γενικά είναι ότι τις δημιουργούμε. Συνήθως σχετίζονται με κάποιον τύπο στόχου ή ταυτότητας, με το ποιος θέλουμε να είμαστε ως άνθρωποι. Οι συνήθειες είναι δύσκολο να τις δημιουργήσεις. Χρειάζονται πειθαρχία και η ζωή μου έχει γίνει πολύ πιο ελεύθερη τώρα που έχω πειθαρχία, κατανόηση και έλεγχο δημιουργίας της ζωής που θέλω να έχω πλέον”.

Για την πνευματική κατάστασή του έπειτα από το ατύχημα: “Κατάλαβα ότι έχοντας μια ταυτότητα με ρίζες σε πιο βαθιά πράγματα από αυτά που μπορώ να κάνω κι έχοντας μια οπτική ευγνωμοσύνης στη ζωή μου μπορούσα να προετοιμαστώ για τη στιγμή που η ζωή μου θα άλλαζε ή όταν θα άλλαζαν οι καταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί ακριβώς για μια τέτοια εμπειρία όπως ένα τροχαίο και το να ακούσεις ότι δεν θα περπατήσεις ξανά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου που είναι το άτομο το οποίο όχι μόνο με σηκώνει αλλά και με σπρώχνει όταν χρειάζομαι ώθηση για να επιστρέψω στην πορεία μου, για να είμαι ο άντρας που γνωρίζω ότι είμαι”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram