Ο Αϊζάια Τέιλορ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Εφές, ρίχνοντας μάλιστα και το «καρφί» του σχετικά με την απόσταση προπονητή και παικτών, ενώ στάθηκε και στη θητεία του στη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι υπήρχαν κάποιες εικασίες γύρω μου. Πηγαίνοντας στην Εφές δεν έπαιζα πολύ, έτσι ο κόσμος δεν με έβλεπε τι μπορούσα να κάνω σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Έρχομαι στη Ζαλγκίρις. Ο Κινάν Έβανς ήταν ο καλύτερος παίκτης τους, ήταν ο καλύτερος παίκτης και ο πρώτος σκόρερ μίας ομάδας, εγώ τον αντικατέστησα, νομίζω ότι υπήρχε κάποιου είδους σκεπτικισμός. Ναι, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα; Μπορεί να το κάνει;

Όταν ακούω τέτοια πράγματα, δεν ανησυχώ πολύ γι ‘αυτό. Ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω ποιος μπορώ να είμαι στο γήπεδο. Θα έλεγα εδώ στη Ζαλγκίρις, είμαστε πιο κοντά με τους προπονητές, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο βοηθό. Νομίζω ότι είμαι πιο ενεργητικός όταν τους μιλάω σε όλο το παιχνίδι. Στην Εφές δεν ήταν τόσο πολύ. Υπάρχει ένα είδος απόστασης μεταξύ παικτών και προπονητών, αν αυτό έχει νόημα.

Photo Credit Erikas Ovčarenko/BNS

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram