Η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Αναντολού Εφές Εργκίν Αταμάν, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BasketForAll στις 23 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει «Το αίσθημα αλλαγής κύκλου αυξάνεται καθώς το συμβόλαιο του Αταμάν λήγει και είναι γνωστό ότι ο προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό».

Το ρεπορτάζ επομένως επιβεβαιώνεται από την πλευρά του BasketForAll, μιας και ο μάνατζερ του Αταμάν βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/03) στην Αθήνα, όπως είχαμε γράψει στο άρθρο αποκάλυψης. Πλέον σύμφωνα με τους Ισπανούς και o ίδιος ο Αταμάν βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, όπου συνομίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, αφού να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος προπονητής «παλεύει» με την Εφές για τα πλει-οφ της EuroLeague. Ενώ οι «πράσινοι» πάντα έχουν στο προσκήνιο το όνομα του Πάμπλο Λάσο.

Μια σκέψη στο “Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του BasketForAll: «Ο Αταμάν βρέθηκε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό»”
  1. […] Άμεση αντίδραση από τον Παναθηναϊκό για Αταμάν, γιατί ακόμα έχει υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές και είναι δύσκολο να βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες στον&#823… […]

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram