Η Σλοβενία του Ντόντσιτς, η Σερβία του Γιόκιτς, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ιταλία, αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας σε φιλικά στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών του Αυγούστου για την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Στην προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει σπουδαία ματς αντιμετωπίζοντας Σλοβενία, Σερβία, Ιταλία, ΗΠΑ και Γερμανία. Μάλιστα, τις τρεις πρώτες θα αντιμετωπίσει και στο ΟΑΚΑ, με τα εισιτήρια να κυκλοφορούν τις επόμενες μέρες και να αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ένα καλοκαίρι γεμάτο… αστέρια περιμένει τους Έλληνες φιλάθλους στη διαδρομή της Εθνικής Ανδρών προς το FIBA World Cup 2023 και τα γήπεδα της Ασίας. Το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας προκαλεί ανυπομονησία και το ΟΑΚΑ θα συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον φιλοξενώντας τρία από αυτά.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς, o Σιμόνε Φοντέκιο και πλήθος άλλων αστέρων από τις ομάδες της Σλοβενίας, της Σερβίας και της Ιταλίας θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο με την Εθνική Ελλάδας, σε μεμονωμένα φιλικά, αλλά και στο καθιερωμένο και μακροβιότερο τουρνουά της Ευρώπης AEGEAN Ακρόπολις, πριν το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι για το τουρνουά που ήδη συζητείται παντού, αφού θα συμμετέχει και η Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.

Όλα αυτά, πριν το τζάμπολ του FIBA World Cup, θα έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη για το κυρίως πιάτο και ο Αύγουστος στην Αθήνα αναμένεται… καυτός και μπασκετικά. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων. Μείνετε συντονισμένοι!

Οι αγώνες

Φιλικά με τη Σλοβενία
2/8 Σλοβενία-Ελλάδα
4/8 Ελλάδα-Σλοβενία

Τουρνουά AEGEAN Aκρόπολις
8/9 Ελλάδα-Σερβία
9/8 Σερβία-Ιταλία
10/8 Ιταλία-Ελλάδα

Διεθνές Τουρνουά Άμπου Ντάμπι
18/8 ΗΠΑ-Ελλάδα
19/8 Ελλάδα-Γερμανία
20/8 ΗΠΑ-Γερμανία

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram