Το αδιάφορο βαθμολογικά Λαύριο έφυγε με το διπλό από το κλειστό του Πλάτωνα, επιστρέφοντας από το -20 και επικρατώντας με 82-90 του Ιωνικού που θα παίξει τη… ζωή του στο φινάλε της κανονικής περιόδου με την Καρδίτσα.

Από τη στιγμή που το Λαύριο εξασφάλισε την παραμονή στην Basket League, ο Γιώργος Λιμνιάτης ήταν ξεκάθαρος: Η ομάδα του θα διεκδικούσε τη νίκη με τον Ιωνικό, έστω και αν το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κλειστό του Πλάτωνα ήταν μονόπλευρο.

Και μπορεί οι Νικαιώτες να έκλεισαν το ημίχρονο στο +20 (51-31) ωστόσο το Λαύριο που έχασε τις προηγούμενες ημέρες τους Κόουλ και Γκρέι, ολοκλήρωσε τη μεγάλη, επικρατώντας με 82-90 και βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 4-2 με τον Λιμνιάτη στην άκρη του πάγκου.

Έτσι ο Ιωνικός έπεσε στο 4-17 και θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Καρδίτσας (4-16) που δοκιμάζεται αύριο στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (2/4, 19:15). Εφόσον, λοιπόν η Καρδίτσα ηττηθεί αύριο από τους Πειραιώτες, ο νικητής του Καρδίτσα-Ιωνικός μένει στην Basket League και ο χαμένος πέφτει στην Α2. Σε αυτό το ματς οι Νικαιώτες θα έχουν τη βοήθεια του Στιβ Μπαρτ .

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram