Ο Κρις Μίντλετον και ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά και βοήθησαν τους Μπακς να αποδράσουν με το «διπλό» από το Ντιτρόιτ, επικρατώντας 126-117 των Πίστονς.

Χαρακτήρα στα δύσκολα έδειξαν οι Μπακς, οι οποίοι κλήθηκαν να παίξουν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζρου Χόλιντεϊ στο Ντιτρόιτ, όμως επικράτησαν (126-117) τελικά των Πίστονς.

Κομβικοί ήταν ο Κρις Μίντλετον και ο Μπρουκ Λόπεζ, οι οποίοι κάλυψαν επάξια το κενό του Έλληνα σούπερ σταρ, με τον πρώτο να σηκώνει το βάρος και στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα, ο Μίντλετον πέτυχε 34 πόντους (12/16 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 7/8 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Double-double έκανε, με τη σειρά του, ο Λόπεζ με 24 και 14 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι επίσης ήταν ο Πόρτις με 21 (3/7 τρίποντα και 14 ριμπάουντ) και ο Κάρτερ 22 (6/7 τρίποντα).

Ντεμπούτο με το Μιλγουόκι έκανε ο Ντράγκιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για 9 λεπτά, είχε δύο άστοχα σουτ και έδωσε 3 ασίστ. Για ένα λεπτό έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσθεσε 2 πόντους με ένα δυνατό κάρφωμα.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading