Ο Γιώργος Πετρίδης κατέγραψε τις παθογένειες του Παναθηναϊκού μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ, την κάκιστη νοοτροπία και την αίσθηση που του βγάζει ο Ντουέιν Μπέικον.

Από το κακό στο… χειρότερο βαδίζει ο Παναθηναϊκός, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Το πιο βασικό είναι η νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε κάπως καλά με την ΑΕΚ, αλλά μετά άρχισε να χάνει το μυαλό του, δίνοντας την μπάλα σε Μπέικον και Γκριγκόνις, περιμένοντας τα πάντα από αυτούς. Επιβεβαιώθηκε και χθες ότι είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών, με τις τρεις σερί ήττες στην Ελλάδα. Σπάει το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχει να πάει σε Ρόδο και Περιστέρι. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την δεύτερη θέση. Πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται, θα υπάρξει αξιολόγηση από τον επόμενο προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπέικον του βγάζει την αίσθηση πως δεν εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι», βλέποντας πως πατάει στο παρκέ.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι στο κομμάτι του προπονητή τηρείται στάσης αναμονής, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε λύση τύπου Λάσο ή Αταμάν και Γιασικεβίτσιους, χωρίς να αποκλείει πάντως και κάποια έκπληξη.

Ερωτηθείς για την αλλαγή μάνατζερ του Παπαγιάννη, μετέφερε την αίσθηση ότι το κλίμα αναφορικά με την παραμονή του διεθνούς σέντερ στους «πράσινους» έχει αλλάξει προς το θετικό.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram