Σε μια συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο Ντουέιν Μπέικον, μέσω του Instagram Live, λέγοντας πως κάποιες φορές σκέφτεται να αποσυρθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου λείπουν τα παιδιά μου τόσο πολύ. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ, απλώς και μόνο για να είμαι κοντά τους! Είμαι μόνο 27 ετών, αγαπώ το μπάσκετ όμως είναι δύσκολο να μένω μακριά από τις ΗΠΑ. Όταν έχεις παιδιά, σημαίνει πως έχει ευθύνες. Σύμφωνοι, τα λεφτά είναι καλά, βγάζω περισσότερα από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ όμως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα» εξήγησε ο Αμερικανός σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Δεν λέω ότι αποσύρομαι. Μου αρέσει πραγματικά εδώ, απλώς μου είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να πάρουν το αεροπλάνο και να έλθουν στην άλλη άκρη του κόσμου αφού δεν είμαι πια με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω όμως είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου στην Ελλάδα με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω για πολλά χρόνια τον εαυτό μου στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για εμένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram