Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα από την αναμέτρηση της Παρασκευής (24/3, 21:00), με τον προπονητή της Παρτιζάν να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο του.

Αναλυτικά:

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω, από εσάς τους δημοσιογράφους. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, αλλά (ο Ολυμπιακός) έχει κι άλλους προπονητές. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι παίκτες είναι αυτοί που αποφασίζουν τι θα συμβεί στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά. Αυτή την εβδομάδα, που εμείς είχαμε ρεπό, έδωσε δύο αγώνες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα από το transition στην επίθεση. Έχει πληρότητα σε κάθε θέση. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα πρέπει να αποδώσουμε εξαιρετικά στην άμυνα σε κάθε κατοχή για 24” γιατί ο Ολυμπιακός ουδέποτε εκβιάζει σουτ, τα βρίσκει από συγκεκριμένες θέσεις”.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Το προηγούμενες ημέρες, όσο εμείς κάναμε ένα διάλειμμα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό έχει πλάνο και για την επίθεση στο 5vs5, διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει “φτιαχτεί” από πριν και δεν είναι καλό.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα για 24” και να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Όσο για την άμυνα του Ολυμπιακού, υπάρχουν και εκεί κάποιες παγίδες. Προσπαθήσαμε σε τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε, οπότε θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε στο ματς».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram