Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι, όπως δείχνουν οι δύο συνεχόμενες νίκες επί των Παναθηναϊκού και Καρδίτσας, με τον Φώτη Τακιανό να μιλά για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά ο προπονητής του δικέφαλου μίλησε;

Για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Καρδίτσας: «Σαφώς ο βαθμός δυσκολίας ανάμεσα στα δύο παιχνίδια είναι υπέρ αυτού με τον Παναθηναϊκό. Καταφέραμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδας που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Εκτός της δυσκολίας του πώς θα διαχειριστούμε αυτήν τη νίκη σε επίπεδο συγκέντρωσης, υπάρχει και η δυσκολία του όταν η ομάδα ή κάθε παίκτης ξεχωριστά καταβάλλει μεγάλο ποσοστό απ’ τις δυνάμεις του για ν’ ανταπεξέλθει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πιάσει τα ίδια στάνταρ και στο επόμενο. Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα υπάρχει αυτό και κατά τη διάρκεια της βδομάδας με μίτινγκ, συζητήσεις και την προπόνηση προσπαθήσαμε να το προστατεύσουμε. Γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτές τις δύο νίκες, οι οποίες μάς δίνουν το δικαίωμα να βλέπουμε το μέλλον μας όσον αφορά το τελικό πλασάρισμα στη βαθμολογία πιο ευοίωνο».

Για την ψυχολογική ώθηση που τους έδωσε η νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού μάς έδωσε ένα ψυχολογικό boost, απ’ τη λογική ότι πιστέψαμε όλοι ότι έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και ότι παίζοντας συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργώντας ένα σύνολο μπορούμε να πετύχουμε ένα στόχο που δεν ήταν ευδιάκριτος πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε πιο κοντά στην 6η θέση και αυτό μάς δίνει τη δύναμη και μάς δείχνει το δρόμο του πώς πρέπει να δουλέψουμε ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε ίσως και στην κατάκτηση μιας καλύτερης βαθμολογικής θέσης».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram