Λαύριο και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (21/3, 19:15), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Basket League, με τους Πειραιώτες να θέλουν να διατηρήσουν τον ρυθμό τους.

Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες η οροφή να… έσταζε και το ματς της 15ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα σε Λαύριο και Ολυμπιακός να μην έγινε, όμως απόψε (21/3, 19:15) θα μονομαχήσουν κανονικά, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ (ΕΡΤ3).

Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία (5-13), κάτι για το οποίο απέκτησαν το πάνω χέρι μετά την εντός έδρας νίκη με τον Άρη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν το πλεονέκτημα έδρας (18-0) μετά το «διπλό» με τον Παναθηναϊκό, ενώ ετοιμάζονται για τη μάχη με την Παρτίζαν.

Με τον Μιχάλη Λούντζη κορυφαίο με 21 πόντους, 6/8 τρίποντα –σημείωσε μία από τις 19 επιδόσεις 6+ τριπόντων στην ιστορία των «ερυθρόλευκων»- πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου Megabolt στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 98-61. Πολύ καλό ήταν ακόμη ο Ταρίκ Μπλακ με 21 πόντους και έξι ριμπάουντ ενώ από την άλλη πλευρά ο Αλ Ντουράμ είχε 13 πόντους και πέντε ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στα παιχνίδια του με το Λαύριο Megabolt έχοντας πλέον 11/11, εντός και εκτός έδρας. Το μόνο από αυτά τα παιχνίδια στα οποία έφτασε στην επικράτηση με μονοψήφια διαφορά, ήταν εκείνο της σεζόν 2018-19 όταν νίκησε στο Λαύριο με 81-76 (Λαμπ 16, Κακλαμανάκης 12 – Πρίντεζης 18, Ουέμπερ 14).

Πηγή: Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading