Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα (19/3, 14:00, OSFP TV) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ για τον 1ο τελικό της Α1 Γυναικών, με στόχο φυσικά την κούπα του πρωταθλητή!

Στη μάχη των τελικών για την κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α1 Γυναικών ρίχνονται σήμερα το μεσημέρι (19/3, 14:00, OSFP TV)Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αφού κοντράρονται σε ένα μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Η σειρά να ξεκινά από το 1-1 (μετράνε και οι νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος), ενώ τον τίτλο θα πάρει αυτός που θα φτάσει πρώτος στις τέσσερις νίκες!

Οι Πειραιώτισσες είναι αυτές που έχουν το πλεονέκτημα έδρας μιας και παρά τη μια εκατέρωθεν νίκη που είχε ο κάθε σύλλογος, αυτές ήταν που τελικά κράτησαν τη διαφορά. Οι «πράσινες» από την άλλη έχουν ίσως την… ψυχολογία, μιας και με «διπλό» στο ΣΕΦ μέσα στη σεζόν άφησαν εκτός Final 4 του Κυπέλλου τις «ερυθρόλευκες».

Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έκανε το νταμπλ, νικώντας τον Παναθηναϊκό στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ νωρίτερα είχε πάρει και το ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που τον οδήγησαν στην κούπα. Φέτος το «τριφύλλι» αγωνίστηκε στο Eurocup, ενώ οι σημερινές γηπεδούχες στην Euroleague.

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά ως ομάδες, έχουμε παίξει πολλές φορές αλλά και με πολλά από τα κορίτσια έχουμε παίξει χρόνια μαζί. Ξέρουμε τι κάνει η καθεμία στο γήπεδο. Είναι μια σειρά και παιχνίδια που θα κριθούν σε λεπτομέρειες. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο των κόουτς, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία κάνουμε στην προπόνηση», ήταν τα λόγια της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου.

«Ξέρουμε τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού, κάνουμε στο σκάουτινγκ και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά. Τα ριμπάουντ, το γρήγορο παιχνίδι, το παιχνίδι στη ρακέτα, τα τρίποντα, να τα προσέξουμε όλα, να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή», ανέφερε η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading