Ο Παναθηναϊκός έκανε την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ και ο Μάριους Γκριγκόνις πήρε τη θέση του Άντριου Άντριους στην Basket League. Παίζει μόνο στην EuroLeague ο Τόμας.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διευθέτησε την αποδέσμευση του Άντριου Άντριους λύνοντας τη συνεργασία του με τον Αμερικανό γκαρντ, το ζήτημα είχε να κάνει με το ρόστερ που θα παρουσίαζαν οι «πράσινοι» στην τελική ευθεία της regular season στην Basket League.

Πλέον ο Μάριους Γκριγκόνις θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην Basket League, παίρνοντας τη θέση του Άντριους στο ρόστερ. Έτσι οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις αλλαγές τους ως το τέλος της σεζόν ενώ σε ό,τι αφορά τον Ματ Τόμας, ο Αμερικανός πρώην NBAer που αποκτήθηκε μεσούσης της χρονιάς για να ενισχύσει το «τριφύλλι», θα αγωνιστεί μόνο στην EuroLeague και συγκεκριμένα στα πέντε ματς που απομένουν.

Πλέον ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με επτάδα ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα τους ΓουόλτερςΛιΓουίλιαμςΜπέικονΓκριγκόνιςΓκουντάιτις και Πονίτκα. Πριν από την έναρξη των playoffs, πρέπει να επιλέξει τους έξι εξ αυτών, αφήνοντας εκτός ρόστερ τον έναν.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram