Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις μίλησε για το πως θα πάρει την νίκη η ομάδα του στο Κάουνας και τόνισε πως ο Κώστα Σλούκας δεν θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η πρώτη θέση στη βαθμολογία είναι σημαντική,  αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θα παίξουμε και στα έξι σαν να πρόκειται για τελικούς, ξεκινώντας από τον αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρι;. Θα είναι δύσκολο.

Είναι σαν τελικός και για τη Ζαλγκίρις, γιατί παλεύει για τη θέση της στα πλέι οφ. Το κλειδί, για να πάρουμε τη νίκη, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τουλάχιστον σαράντα λεπτά.

Δυστυχώς θα μας λείψει ο Κώστας Σλούκας, αλλά όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με βάση την ομαδική μας προσπάθεια και το παιχνίδι.

Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που επιτίθεται στην μπάλα και παίζει δυνατά και με ένταση, σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να ταιριάξουμε την ενέργεια και την έντασή τους, παίζοντας ταυτόχρονα το δικό μας στυλ παιχνιδιού».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading