Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την σκληρή δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι, ενώ ευχήθηκε να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο νέο ξεκίνημα που κάνω στην καριέρα μου, να βοηθήσω τον οργανισμό, την ομάδα και τους παίκτες να ξαναμπεί το Περιστέρι bwin σε μια σωστή κατεύθυνση όπως του αρμόζει. Να έχουμε θετική παρουσία στο πρωτάθλημα, να προοδεύουν οι παίκτες μας. Να μπαίνουν σε μια διαφορετική λογική σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες τους», δήλωσε αρχικά ο «Kill Bill» στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Τζάμπολ».

«Στηρίζομαι πολύ στη σκληρή δουλειά, στην αυτοκριτική, έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και στηρίζει τη προσπάθεια. Έχει οργάνωση, βοηθά σε ότι χρειαστούν οι παίκτες. Δουλεύουμε πάρα πολύ, κάθε κακό αποτέλεσμα μας δυναμώνει και δεν μας ρίχνει. Η επικοινωνία μας με τους παίκτες βασίζεται στην ειλικρίνεια».

Για το τι θα είναι επιτυχία φέτος στο Περιστέρι bwin: «Δεν πάμε να κυνηγήσουμε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Εμείς πάμε για να ξεπεράσουμε τα δικά μας όρια και τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα φτιάξουμε την αυριανή προπόνηση. Όταν προπονείσαι καλά, παίζεις και καλά. Είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή και δεν τα παρατάει. Οι ομάδες χτίζονται, δεν φτιάχνονται από τη μία μέρα στην άλλη».

Για το ότι έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές: «Έχω επηρεαστεί από όλους τους προπονητές της καριέρας μου. Κάθε άνθρωπος επηρεάζεται από τους προπονητές που έχει. Από όλους τους προπονητές μπορείς να πάρεις κάτι. Έχουμε επιτελείο στο Περιστέρι bwin με ανθρώπους που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Για την Ευρωλίγκα και τον Ολυμπιακό: «Πάντα είναι σημαντικό να είσαι ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα. Βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός παίζει εκπληκτικό μπάσκετ με τρομερή διάρκεια. Περιμένουμε να δούμε πόσο μακριά θα πάει. Να είναι στα υψηλά στρώματα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και να μας αντιπροσωπεύουν σαν χώρα».

Για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έζησα εκπληκτικές στιγμές. Ευλογημένος που με αγαπάει ο κόσμος του Ολυμπιακού με αυτό τον τρόπο. Πέρα από τίτλους, αυτό σημαίνει πως ο κόσμος εκτίμησε ότι έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα υπάρχει τέτοιο δέσιμο από μια μεγάλη ομάδα. Του εύχομαι να πάρει την Ευρωλίγκα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram