Τρία πολύ σημαντικά ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/3) για την Basket League.

Η δράση συνεχίζεται στην Basket League!

Με τις αγωνιστικές σιγά σιγά να πλησιάζουν προς το τέλος τους, η αγωνία για τη διαμόρφωση της κατάταξης στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ όλο και κορυφώνεται. Η 18η αγωνιστική περιλαμβάνει τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, όσον αφορά τη βαθμολογία.

Στις 16:00 (ΕΡΤ 3), o Aπόλλων Πάτρας υποδέχεται τον Ιωνικό, σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο 3-14 και οι φιλοξενούμενοι στο 4-13, με τις δύο ομάδες να είναι οι κύριες υποψήφιες για υποβιβασμό μαζί με το Λαύριο και την Καρδίτσα. Ο αγώνας αυτός, επομένως, θα δώσει στον νικητή μεγάλο προβάδισμα για την εξασφάλιση της συνέχειάς του στην Βasket League.

Στις 17:00 (ERTFLIX), το Περιστέρι bwin θα φιλοξενήσει το Λαύριο, σε έναν αγώνα που και οι δύο χρειάζονται νίκη για… διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει ρεκόρ 10-7 και ισοβαθμεί με ΑΕΚ και Προμηθέα, δίνοντας μάχη για την εξασφάλιση της τετράδας και του πλεονεκτήματος έδρας στον πρώτο γύρο των playoff. Το Λαύριο, από την άλλη, βρίσκεται στο 4-12 και φιγουράρει στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο μετράει δύο σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το κορυφαίο παιχνίδι, αυτό μεταξύ ΑΕΚ και Κολοσσού Ρόδου (19:15, ΕΡΤ 3). Η Ένωση μετά από μία ακόμη ευρωπαϊκή νίκη θέλει να συνεχίσει τα ροζ φύλλα και στα εγχώρια καθώς δίνει μάχη για την εξασφάλιση μίας θέσης στην τετράδα. Απέναντί της, θα βρει την πολύ αξιόμαχη ομάδα του Βασίλη Παπαθεοδώρου, η οποία μάλιστα την είχε ρίξει στο «καναβάτσο» στο πρώτο ματς της Ρόδου. Οι Ροδίτες βρίσκονται στο 8-8 και ψάχνουν μία μεγάλη νίκη ακόμη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Απόλλων Πάτρας-Ιωνικός (16:00, ΕΡΤ 3)

Περιστέρι bwin-Λαύριο (17:00, ERTFLIX)

ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου (19:15, ΕΡΤ 3)

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading