Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν μάσησε τα λόγια του για τον Τζα Μοράντ.

Με σκληρά λόγια, αλλά θέλοντας προφανώς να συνετίσει τον Τζα Μοράντ μίλησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ο θρύλος του ΝΒΑ δεν μπορεί να διανοηθεί πώς ένας παίκτης με τόσο μεγάλα προσόντα φέρεται αυτοκαταστροφικά, μετά τον επ’ αόριστον αποκλεισμό από τη δράση επειδή εμφανίστηκε σε live στο Instagram με όπλο.

«Όταν εμπλέκεσαι σε τρία περιστατικά με όπλα έχεις ξεπεράσει τα όρια κατά πολύ. Ελπίζω το παιδί αυτό να ωριμάσει και να έχει καλύτερους ανθρώπους γύρω του. Τη νέα σεζόν αρχίζει το νέο του συμβόλαιο, για πέντε χρόνια με 231 εκατ. δολάρια. Δεν επιτρέπεται να τα κάνει μαντάρα! Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και ένα από τα νέα πρόσωπα της λίγκας και πάει και φέρεται σαν ηλίθιος. Καταλαβαίνω πως είναι 23 και όλοι μας κάναμε βλακείες σε νεαρή ηλικία, αλλά θα πρέπει να προσέξει το περιβάλλον του», τόνισε ο «Τσακ».

«Δεν είναι εύκολο να είσαι διάσημος, ειδικά στη σημερινή εποχή με τόσες κάμερες, τα social media και όλα αυτά. Νιώθω άσχημα για το παιδί, αλλά με αυτά που κάνει ζημιώνει την ομάδα του. Όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σου και σε τιμωρούν, την πληρώνει η ομάδα σου. Απογοήτευσε όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες του, την ομάδα, τους προπονητές, όλη το Μέμφις. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς συνέχεια όπλο μαζί σου. Κι αν χρειάζεσαι, τότε πας σε λάθος μέρη. Αν πρέπει να έχεις όπλο, τότε θα πρέπει να λειτουργείς πάρα πολύ υπεύθυνα με αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή; Sportfm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram