Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες μας μίλησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε τη διάθεση ειδικά στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο πάσαραν σωστά και πολύ τη μπάλα. Ήμασταν πραγματικά καλοί και στα δύο ημίχρονα. Αμυντικά ήμασταν καλοί για τρία δεκάλεπτα γιατί στην τρίτη είχαμε χαλαρή προσέγγιση. Η Μπάγερν έδειξε την ικανότητα να σουτάρει τη μπάλα με 5 παίκτες. Ήταν μια σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια σε παίκτες και φιλάθλους. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Προμηθέα που ακολουθεί».

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού και αν τον αφήνει ικανοποιημένο: «Δεν είναι εύκολο να γίνει αλλά δεν γίνεται σε μια μέρα. Οι παίκτες αρχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν για τον συμπαίκτη τους. Φτάνεις σε μέρες που κάνεις καλές εμφανίσεις. Η Μπάγερν έμεινε στο παιχνίδι γιατί σούταρε καλά τη μπάλα, αλλά και εμείς σουτάραμε πολύ καλά. Πραγματικά βρίσκαμε τον ελεύθερο παίκτη και είχαμε μεγάλο ποσοστό στο τρίποντο. Όταν γίνεται είναι συνήθεια στην ομάδα».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή των στατιστικών κατηγοριών: «Οι παίκτες έχουν πειστεί πως όλοι μπορούν να έχουν νούμερα. Αν κάποιος συγκεντρώσει το παιχνίδι πάνω του γίνεται δύσκολο. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram