Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Ανατολου εφες για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους πράσινους να κάνουν άλλη μια ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ αυτή την φορά από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 82-87.

Ο Παναθηναϊκός με την Ανατολού Εφές μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι άστοχες με κακές επιθέσεις. παρόλα αυτά οι «πράσινοι» είναι στο +3 στην 1η περίοδο (21-18). Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καλά στα μισά της 2η περιόδου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά στην συνέχεια με τον Τόμας να βάζει δύο τρίποντα και πέρασε ξανά μπροστά αλλά στο τέλος του ημιχρόνου η Εφές με καλές επιθέσεις έφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο +3 στο ημίχρονο (40-43). Στην 3η περίοδο ο Παναθηναϊκός μείωσε την διαφορά στους 3, αλλά μετά το ταιμ άουτ του Ατάμαν η διαφορά πήγε στους 10 όπου έκλεισε το δεκάλεπτο (54-64). στην 4η και τελευταία περίοδο η ομάδα του Χρήστου Σερελη παραδόθηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης με 82-87, κάνοντας άλλη μια ήττα στο ΟΑΚΑ.

Για τους «πράσινους» κορυφαίος ήταν ο Γκριγκόνις με 23 πόντους και 4 ασίστ ενώ βοήθησαν και οι Λι με 16 πόντους και 3 ασίστ και ο Πονίτκα με 8 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Τόμας σκόραρε 8 πόντους.

Για την Ανατολού Εφές κορυφαίος ήταν ο Κλάιμπερν με 24 πόντους 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ακολούθησε ο Μπράιαντ με 16 πόντους και 7 ασίστ και ο Λάρκιν με 13 πόντους και 10 ασίστ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading