Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Το ΝΒΑ περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τη νέα σεζόν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, με τις χειρότερες ομάδες της λίγκας να κάνουν διαγωνισμό… ηττών για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να τον επιλέξουν στο ντραφτ. Πάντως ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για τον νεαρό Γάλλο.

«Όλοι θέλουν αυτό το παιδί και δείχνει πως θα είναι σπουδαίος, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος απόλυτα πριν τον δεις στο ΝΒΑ. Δεν θα είναι εύκολη η προσαρμογή του σε ένα πολύ πιο σκληρό και αθλητικό παιχνίδι, από το να παίζει απέναντι στην… Τσεχία στα προκριματικά. Θα αντιμετωπίζει πια μεγάλα κορμιά και θα πρέπει να τους μαρκάρει κιόλας. Είμαι 40 χρόνια στο ΝΒΑ και μόνο ένας παίκτης ήταν έτοιμος να παίξει από την πρώτη μέρα χωρίς να πάει στο κολέγιο, ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ακόμη και ο Κόμπι ή ο Γκαρνέτ δυσκολεύτηκαν στο ξεκίνημά τους», τόνισε ο Μπάρκλεϊ.

«Ακούω πως θα γίνει ο επόμενος… τάδε. Πόσους παίκτες καταστρέψαμε με τέτοιες παρομοιώσεις; Εγώ θέλω αυτό το παιδί να γίνει σπουδαίο και ελπίζω να τα καταφέρει. Όμως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα μπει στο ΝΒΑ και θα κυριαρχήσει επειδή το κάνει απέναντι στην Τσεχία», πρόσθεσε ο «Τσακ».

Πηγή: SportFm

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading