Η σερβική ομοσπονδία έλυσε το ζήτημα της ασφάλισης των Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντέγιαν Νταβίντοβατς και έτσι οι Σέρβοι διεθνείς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τέθηκαν στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (24/2).

Το τελευταίο εμπόδιο όσον αφορά τη συμμετοχή των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Ντέγιαν Νταβίντοβατς στον αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα στα Λιόσια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 λύθηκε από τη στιγμή που η σερβική ομοσπονδία κάλυψε το ζήτημα της ασφάλισής τους.

Έτσι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δυο διεθνών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως και στον Όγκνιεν Γιάραμαζ, ο οποίος συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Σερβίας, λαμβάνοντας τη σχετική άδεια από την Μπάγερν Μονάχου για να παίξει στα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία.

Στη σημερινή (21/2) προπόνηση της Σερβίας συμμετείχαν οι Σαράνοβιτς, Γέρεμιτς, Ντάνγκουμπιτς, Νταβίντοβατς, Μιλουτίνοβ, Πετσάρσκι, Γιάραμαζ, Ντζούρισιτς, Γιόβιτς, Ραντάνοφ, Ουσκόκοβιτς, Σίμανιτς, Ρίστιτς, Μπέσλατς, Μίλετιτς και Γιάγκοντικ-Κουρίζα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram