Για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του Σέρχιο Σκαριόλο κάνουν λόγο ιταλικά ΜΜΕ.

«Καμπανάκι» στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει χτυπήσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Ουνικάχα Μάλαγα, με τον προπονητή της ομάδας, Τσους Ματέο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρει η ιταλική Corriere della Serra, οι «μερένχες» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον νέο τους τεχνικό με τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας και της Βίρτους Μπολόνια, Σέρχιο Σκαριόλο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο!

Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο 61χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 τόσο με τον σύλλογο της Ιταλίας όσο και με τους «ρόχας».

Ο Ιταλός προπονητής κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1999 μέχρι και το 2002 , κερδίζοντας μόλις ένα πρωτάθλημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στον πέμπτο αγώνα του τελικού του 2000.

Μεταξύ άλλων ο Σκαριόλο έχει καταφέρει να κατακτήσει με την Ισπανία ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, τέσσερα Ευρωμπάσκετ με τελευταίο αυτό του 2022, αλλά και ένα ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 .

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading