Στο γεγονός ότι δεν επιτράπηκε σε 47 φιλάθλους του Περιστερίου bwin να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Γιώργος Πανταζόπουλος.

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο και στην ΕΟΚ που διοργάνωσε ένα Final 8, που ήταν χρόνια αίτημα των φίλων του μπάσκετ. Φτάσανε 47 παιδιά μεμονωμένα, φίλαθλοί μας, ταξιδεύοντας με πλοία και αεροπλάνα, για να δουν την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό. Παρότι υπήρχε απαγόρευση, υπήρχαν αιτήματα τις τελευταίες δύο μέρες αν φτάσουμε τελικό να μπουν κάποιοι φίλαθλοι. Όταν φτάνουμε στον τελικό και σε ένα μισογεμάτο γήπεδο, πιστεύω πως τα 47 αυτά άτομα είχαν θέση στο γήπεδο. Είναι τραγικό να μην σεβόμαστε αυτό που εμείς υπηρετούμε, το άθλημα. Να ψάχνουμε προσχήματα για να μην μπορούν να μπουν οι φίλαθλοί μας, δεν μας επιτρέπει να φτάσουμε ψηλά το άθλημα».

«Είναι απαράδεκτο ότι άνθρωποι ταξίδευαν όλο το βράδυ και κάποιοι θα έφευγαν 20:30, πριν καν τελειώσει το ματς, για να προλάβουν το πλοίο. Το να μη σέβεσαι τον φίλαθλο με πικραίνει πάρα πολύ. Την ευθύνη την παίρνω προσωπικά εγώ. Από τις 12:00 έστελνα ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για να είναι όλοι ταυτοποιημένοι. Σήμερα κάπου διάβασα ότι ένα ματς U14 στην Ισπανία είχε 8.500 θεατές. Είναι πολύ άσχημο να μην μπορούν να μπουν 47 άτομα σε ένα γήπεδο 5.500 θεατών και ενώ έφτασαν στα 100 μέτρα από αυτό. Είμαι ο πρώτος που συμφωνώ με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες. Δεν θα χάλαγε όμως ο κόσμος να μπαίνανε σήμερα 47 άνθρωποι στο γήπεδο. Ελπίζω να ξαναπαίξουμε στον τελικό. Πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους που αγαπάνε τις ομάδες τους, όταν τους απαγορεύουμε να τις βλέπουνε, θα είναι πάντα άδεια τα γήπεδα».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram