Η κίνηση ανθρωπιάς της ΚΑΕ για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία-Συρία, έφερε συγκινητικά και εκατοντάδες σχόλια Τούρκων.

Πολλές φορές μετά από αγώνες του Παναθηναϊκού με Τούρκικες ομάδες, στα σχόλια κάτω απ’ τα post της ΚΑΕ γίνεται «πόλεμος». Διαφορετικές γνώμες που εκφράζονται έντονα. Οι Τούρκοι οπαδοί είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και φυσικά πολλοί στα social media. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι δυστυχώς διαφορετικά.

Οι μεγάλοι σεισμοί που άφησαν δεκάδες χιλιάδες θύματα σε Τουρκία και Συρία, έχουν αφήσει τα πάντα στην άκρη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως προχωρά στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για να καλύψει όσο γίνεται τις άμεσες ανάγκες των ανθρώπων στις περιοχές που «χτύπησε» ο εγκέλαδος.

Οι Τούρκοι φίλαθλοι με το που ενημερώθηκαν σχετικά, έσπευσαν να σχολιάσουν. Αυτή τη φορά όχι μπασκετικά ή επιθετικά. Το ακριβώς αντίθετο. Πραγματική «επίθεση» αγάπης, για να ευχαριστήσουν και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην «πράσινη» ΚΑΕ!

Ένας εξ αυτών έγραψε μια τούρκικη παροιμία: «Πριν αγοράσεις σπίτι, βρες γείτονα». Η φράση «ευχαριστούμε γείτονες» και «αδέρφια ευχαριστούμε» ήταν αυτές που δέσποζαν στις απαντήσεις των Τούρκων.

Δεν έλλειψαν και οι ευχές όπως «ο Θεός να ευλογεί εσάς και την ομάδα σας», ενώ πολλοί τόνιζαν πως δε θα ξεχάσουν ποτέ την πράξη αυτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε χαρακτηριστικά ποσταρίσματα στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Onsports.gr

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram