Ένα ασυνήθιστο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα στη Βιρτζίνια όταν μία 22χρονη βοηθός προπονητή παρίστανε την 13χρονη παίκτριά της σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ένα απλό ματς σχολικού πρωταθλήματος στη Βιρτζίνια μετατράπηκε σε αφορμή για θύελλα αντιδράσεων. Σε αγώνα ανάμεσα στο Churchland και το Nansemond River στις 21 Ιανουαρίου, οι πρώτοι δεν κατάφεραν να έχουν στη διάθεσή τους μία παίκτρια που βρισκόταν εκτός πόλης στο πλαίσιο τουρνουά.

Μία εκ των βοηθών στο τεχνικό επιτελείο, η 22χρονη Αρλίσα Μπόικινς, προσπάθησε να καλύψει το συγκεκριμένο κενό παριστάνοντας πως ήταν η 13χρονη. Η διαφορά, κυρίως, στο παιχνίδι της σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες του παρκέ ήταν εμφανής και μετά από την παρέμβαση γονέων η κίνηση αυτή προκάλεσε τόσο τη δική της απόλυση από την ομάδα, όσο και του head coach.

«Οι προπονητές κάνουν πάντα κήρυγμα στα παιδιά για την ακεραιότητα και τέτοια πράγματα, οπότε σοκαρίστηκα» ήταν τα λόγια του πατέρα της 13χρονης, όταν το συμβάν έγινε γνωστό. Μάλιστα, προσέθεσε πως η κόρη του δεν βλέπει πια προοπτική να επιστρέψει στην ομάδα έχοντας χάσει το ενδιαφέρον της και περιμένει τουλάχιστον ένα απολογητικό μήνυμα από τους ιθύνοντες.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες «απειλούν» πως θα μείνουν εκτός της συνέχειας του πρωταθλήματος, όσο το προηγούμενο διάστημα, σε διαφορετική πολιτεία έχουν εμφανιστεί παρόμοια σκηνικά.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading