Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παίξει καλή άμυνα κόντρα στην Μπασκόνια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Συγκεντρωμένος στην άμυνα θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπασκόνια (3/2, 21:30), σύμφωνα με όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ευελπιστεί σε μία εμφάνιση ανάλογη του δεύτερου μέρους με τη Ζαλγκίρις, στο ΟΑΚΑ.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομάδα οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram