Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να… τρελαίνει την Ευρώπη με το καταπληκτικό του μπάσκετ που συνδυάζεται με τεράστια αποτελέσματα, όπως αυτό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, με τους «ερυθρόλευκους» να αποτελούν το παράδειγμα ομαδικότητας για τις περισσότερες ομάδες της Euroleague.

Μία από αυτές είναι και η Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στις δηλώσεις του μετά την νίκη των Καταλανών επί της Μακάμπι.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Λιθουανός για το αν η Μπαρτσελόνα πλησίασε το επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί, στα κρίσιμα παιχνίδια, ο Σάρας έκανε αναφορά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Δεν ζητάω από την ομάδα μου να είναι σε ένα φανταστικό επίπεδο κάθε βράδυ. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπείς. Όπως είπα και στους παίκτες μου, υπάρχουν ομάδες από πάνω μας όπως ο Ολυμπιακός, που είναι παράδειγμα για εμάς. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του και δεν χαρίζει τίποτα. Αν θέλουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να κερδίσουμε κάτι, στα κρίσιμα παιχνίδια, σε αυτά που δίνουν τίτλους, δεν μπορείς να κάνεις δώρα. Εμείς δεν μαθαίνουμε από αυτό και ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη που μας κοστίζουν.  

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram