Έτοιμος για ακόμα μία μάχη είναι ο Παναθηναίκός, όπως τόνισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στην media day των «πράσινων», ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (26/1, 22:00) με την Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να αναφέρεται και στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του.

«Η Ζαλγκίρις είναι αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση. Κερδίζουν εντός και εκτός έδρας και παίζουν εξαιρετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Παίζουν με πολλή ενέργεια. Φυσικά, έχουν κίνητρο, επειδή έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην οκτάδα και ίσως για κάτι περισσότερο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό ματς, παιχνίδι επαφής, πολύ physical. Σε αυτή την ομάδα μπορείς να δεις την επιρροή που έχουν οι Λιθουανοί παίκτες στο παιχνίδι της. Θα πρέπει ο στόχος μας να είναι και στα 40 λεπτά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε για τη νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ράντονιτς, ενώ για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναίκός, τόνισε:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα physical game. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Να είμαστε έτοιμοι και στα 40 λεπτά για να παλέψουμε και φυσικά να δώσουμε τα πάντα».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε:

 «Για αυτό το ματς, οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας είναι εκτός. Για τους υπόλοιπους παίκτες, θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα».

Τέλος, αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, ο Ράντονιτς σχολίασε: «Σήμερα μπορώ να πω, πως είμαστε ακόμα στην αγορά για προσθήκη παίκτη».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram