Ο Σαμπάζ Νέιπιερ φαίνεται να είναι ο παίκτης που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς η μεταγραφή… ερχόταν!

Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ, είναι ο «εκλεκτός» του Σέρβου προπονητή για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην EuroLeague, αλλά και στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την αποδέσμευση κάποιου παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη, αυτομάτως ο Ράντονιτς θα πρέπει να αποφασίσει και για μία ακόμα αλλαγή για το ελληνικό ρόστερ.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ αγωνίζεται στην G-League όπου «γράφει» εξαιρετικά νούμερα και αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη ο οποίος θα πάρει θέση στην «πράσινη» περιφέρεια. Βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τις θέσεις των ξένων καθώς αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός διαθέτει οκτώ ξένους παίκτες και με την απόκτηση του Νέιπιερ ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 9.

Μια σκέψη στο “Έκτακτο: Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Σαμπάζ Νέιπιερ!”
  1. […] θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον 31χρονο γκαρντ, ενώ ο ίδιος σήμερα (23/01), σκόραρε 29 […]

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram