Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μετά την ήττα στην Μπολόνια και το σημερινό παιχνίδι στο Λαύριο, μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Συνεχίζει μέχρι νεοτέρας ο Παναθηναϊκός με τον Ράντονιτς, ο οποίος έχει υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος… Το στάτους είναι ότι δεν φεύγει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία να λυθεί το συμβόλαιο. Άμα είχε λύσει αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός, να είχε βρει τον επόμενο προπονητή που θα είχαν ένα βαρύ και μεγάλο συμβόλαιο, δεν θα κολλούσε στον Ράντονιτς. Δεν έχει βρει τον επόμενο, αλλά ούτε έχει λυθεί το θέμα του Μαυροβούνιου. Ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά και ψάχνεται για γκαρντ, ένα κόμπο γκαρντ, που θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Έχει οκτώ ξένους και θα πάει τώρα για ένατο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:«Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπήρχε διάθεση για αλλαγές και η μοναδική αλλαγή είναι η μετάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Όλο ατό επιβεβαιώνει την άποψη, ότι δεν λειτουργεί ορθολογικά η ομάδα. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει συνεννόηση, επικοινωνία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Τα παιχνίδια με το Λαύριο έχουν μπόλικο παρασκήνιο, αφού πάντα υπάρχουν εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading