Για ακόμη μία φορά γίνονται γεγονότα στον Παναθηναϊκό, όπου υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα πέρναγε από την σκέψη κάποιων.

Ο Άγγελος Παπανικολάου γράφει…

Η γνωστή εφημερίδα «Live Sport» έκανε γνωστό ότι κάποιοι οπαδοί μετά το παιχνίδι με τον Άρη συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν εκ νέου εξηγήσεις από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και όπως ήταν αναμενόμενο κανένας δεν πείστηκε από τα λόγια του και του ζήτησαν να αποχωρήσει.

Πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία της ομάδας «φτάνουν» οι οπαδοί σε τέτοιο σημείο, ώστε να ζητάνε από τον προπονητή να αποχωρήσει ευθέως. Που φτάσαμε; Αντί να απαιτείτε από τον βασικό… πρωταγωνιστή τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο, με το «ελεύθερο» μπάτζετ να δώσει -επιτέλους- την αποζημίωση που χρειάζεται και να αποχωρίσει ο αποτυχημένος με πράξεις Σέρβος προπονητής, συνεχίζετε να πιέζετε την λάθος πλευρά.

Από την πλευρά του ο Ράντονιτς σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ από μόνος του, ούτε επειδή το είπαν οι οπαδοί, ούτε με τίποτα! Μόνο με την λύση του Γιαννακόπουλου θα γίνει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί έχει καθυστερήσει τόσο…

Οπότε λοιπόν, όπως γράφουμε και στον τίτλο, απαιτήστε το από τον Πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος τα λόγια του δεν τα έκανε πράξη για ακόμη μία φορά και δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και τόσο καιρό.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε ήδη, τα έχουμε ξαναπεί αναλυτικά σε Blog.

Υ.Γ. Πόσα ακόμα θα αντέξει ο Παναθηναϊκός;

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram