Την ώρα που ο Νεμάνια Μπιέλιτσα εμφανιζόταν όλο και πιο κοντά στο ντεμπούτο του για τη σεζόν, μία νέα υποτροπή καθυστερεί την επιστροφή του στη δράση.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Σερβίας για το EuroBasket 2022, μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στα παρκέ. Τουλάχιστον αυτή ήταν η τελευταία ενημέρωση προτού εμφανιστεί ένα ακόμη πρόβλημα για να καθυστερήσει την επανεμφάνιση του έμπειρου άσσου στην Ευρώπη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε μετά τη νίκη επί τους Μπούρσασπορ για το πότε θα έχει στη διάθεσή του τον περσινό πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με την απάντησή του να δίνει το… μπαλάκι στο ιατρικό τιμ.

«Το κατάλληλο άτομο για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση είναι ο γιατρός της ομάδας μας. Μου είπαν ότι ήταν πολύ κοντά στο να συμπεριληφθεί στην ομάδα, αλλά ένιωσε κάτι στον αχίλλειό του πρόσφατα και γίνεται μια πιο λεπτομερής παρατήρηση σχετικά με αυτό… Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί στην ομάδα μετά από αυτό το ματς, αλλά θα δούμε πού βρισκόμαστε όταν επιστρέψουμε» εξήγησε ο τεχνικός των Τούρκων.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram