Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό στον σημερινό (15/1) αγώνα με τον Άρη.


«Σίγουρα ήταν δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες και γεμάτους ένταση για την Ευρωλίγκα και έναν τρίτο τώρα για την Basket League», τόνισε ο Καλαϊτζάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Γι’ αυτό όμως είμαστε επαγγελματίες. Είναι μεγάλο μέρος της δουλειάς μας τα ταξίδια, οι προπονήσεις, η κούραση… Πρέπει να τα διαχειρίζεσαι. Ήταν μια καλή εβδομάδα πιστεύω για την ομάδα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».


Ο Καλαϊτζάκης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας:

«Νομίζω η ομάδα αρχίζει και δένεται πιο πολύ. Έχουμε δεθεί ως ομάδα και πιστεύω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα αυτιά μας να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε μια χαρά».


Σε ερώτηση για το δικό του ρόλο, ο οποίος απαιτεί πολλές φορές να βοηθά σε διαφορετική θέση από τη δική του και κάνοντας πολλές δουλειάς στο παρκέ, απάντησε:

«Δεν είναι «βάρος» για μένα. Κάθε άλλο… Μου αρέσει να κάνω τη βρώμικη δουλειά στο παρκέ. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός σε μικρή ηλικία είναι δύσκολο να είσαι πρωταγωνιστής. Μου αρέσει να κάνω όποια δουλειά χρειάζεται και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει. Θέλω να βοηθάω σε πολλούς τομείς. Σήμερα ένιωθα καλά και επιθετικά, αν και έκανα κάποια λάθη… χαζομάρας θα τα έλεγα. Θέλω να δίνω την έξτρα πάσα, να κλέψω μια μπάλα, να πάρω ριμπάουντ. Ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Αν μου πει ο προπονητής να παίξω 4, θα παίξω 4, θα παίξω και 5 και δεν με νοιάζει καθόλου».


Αναφορικά με την παρουσία δίπλα στον αδελφό του στους «πράσινους» τόνισε:

«Το έχω ξαναπεί, είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραμγατικότητα. Με βοηθάει πάρα πολύ που είναι δίπλα μου. Είναι ευλογία να παίζεις με τον αδελφό σου. Είχε και ένα πρόβλημα στη μέση για ένα διάστημα, προσπαθεί και αυτός να επιστρέψει σιγά σιγά να βοηθήσει την ομάδα. Εϊναι πολύ χρήσιμος παίκτης για εμάς».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram