Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα καλό πρόσωπο στην «διαβολοβδομάδα» και δείχνει ότι με έναν σωστό καπετάνιο, μπορεί περισσότερα!

Ο Άγγελος Παπανικολάου γράφει…

Έναν Παναθηναϊκό κάπως διαφορετικό είδαμε την εβδομάδα αυτή, ακόμα και στην ήττα από την Φενέρ έδειξε σημάδια βελτίωσης και πάνω από όλα αυτό το πάθος που έλειπε. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς (αν εξαιρέσουμε και τα διαιτητικά «όργια»), με τον ίδιο να ήθελε ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει από πίσω επαναφορά (μετά από ταιμ-αουτ) ενώ ήταν πέντε πόντους μπροστά και απλά έπρεπε να βάλει την μπάλα στο παρκέ. Αν είχε πάει μπροστά η επαναφορά, η μπάλα θα έμπαινε στο παρκέ και θα ανάγκαζε την Φενέρ να κάνει φάουλ και ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε την νίκη.

Παρόλα αυτά οι παίκτες και στο παιχνίδι με την Φενέρ αλλά και στο παιχνίδι με την Μακάμπι έδειξαν θέληση, έδειξαν πάθος και ενέργει, η οποία έλειπε από τα τελευταία παιχνίδια. Έδειξαν ότι μπορούν και ότι είναι εδώ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ιστορία της ομάδας.

Ότι βγαίνει μέσα στο παιχνίδι είναι καθαρά ατομικές προσπάθειες ή ομαδικές ενέργειες αλλά χωρίς ο Σέρβος προπονητής να βάζει το χεράκι του, αφού δεν έχουμε δει ούτε ένα σύστημα τον τελευταίο καιρό.

Τα έχουμε ξαναπεί και θα το ξανακάνουμε! Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει προπονητή, αν θέλει να πιστεύει σε κάτι καλό τουλάχιστον στις εγχώριες διοργανώσεις. Σερί νίκες να κάνει ο Ντέγιαν, δεν πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι με έναν σοβαρό… καπετάνιο, όπως λέμε και στον τίτλο, μπορεί να πετύχει πολλά και πάνω από όλα μπορεί να βρει την ταυτότητά του ξανά.

Δεν θέλω να επεκταθώ καθόλου στο διοικητικό κομμάτι σήμερα, αλλά ούτε στο μεταγραφικό την γνώμη μου την ξέρετε.

Υ.Γ.1: Ήρωες όροι βρέθηκαν στο γήπεδο με Φενέρ και Μακάμπι

Υ.Γ.2: Όσο πιο γρήγορα απομακρυνθεί ο Ντέγιαν, τόσο καλύτερα

Υ.Γ.: Απεριόριστο μπάτζετ (;)

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram