Βράζουν στην Ιταλία με την χθεσινή διαιτησία!

Δεν ξεχνιέται η χθεσινή διαιτησία στο Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός, με την Τύπο της Ιταλίας να είναι έξαλλος με ότι αντίκρισαν χθες.

Ποιο συγκεκριμένα τα παράπονα είναι πολλά από πλευράς Βίρτους προς τους τρείς διαιτητές του αγώνα, Μπολτάουζερ, Περούγκα και Κόλιενσιτς, με τις εφημερίδες της Ιταλίας να «στήνουν» τον δικό τους «πόλεμο» γύρω από αυτό το θέμα.

«Ο Αλί Μπαπά και οι 40 κλέφτες», γράφει η Corriere di Bologna», με τον δημοσιογράφο Ντανιέλε Λαμπάντι να συμπληρώνει πως «η Βίρτους θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά βρήκε απέναντί της τρεις διαιτητές που έσβησαν τα όνειρά της με μία σειρά από δολοφονικά σφυρίγματα».

Ενώ η η Gazzetta dello Sport αναφέρει: : «Οργή και κοροϊδία, σοβαρά λάθη από τους διαιτητές», με την Tuttosport να στέκεται στο ότι όλοι στην Βίρτους είναι έξαλλοι με τις «σφυρίχτρες» της αναμέτρησης. «Η Βίρτους είναι θυμωμένη», αναφέρεται στην Corriere dello Sport, ενώ η Repubblica – Bologna έγραψε για… χιονοθύελλα διαιτησίας.

Να θυμίσουμε ότι στην Βίρτους είναι έξαλλοι με το το φάουλ-εφεύρεση του Οτζελέγιε στον Παπανικολάου, με τις τεχνικές ποινές στον Τεόντοσιτς στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και με την συνολική διαιτησία του αγώνα.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading