Ως μία από τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν, χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το «διπλό» επί της Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά:


“Παίξαμε ένα φανταστικό ματς με ένταση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν. Είχαμε δύσκολες συνθήκες, μας έλειψε ο Σλούκας που ξέρετε ότι είναι ο βασικός μας δημιουργός, ενώ και ο Βεζένκοβ ήταν άρρωστος. Δεν υπολογίζαμε ότι θα παίξει, έπαιξε όμως και έπαιξε και πολύ. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες νίκες μας στη σεζόν.
Έχω απεριόριστο σεβασμό στον κόουτς Σκαριόλο και στη Βίρτους, πάλεψαν μέχρι το τέλος, γύρισαν από το -10 όταν κάναμε πολλά πράγματα λάθος στα τελευταία λεπτά. Αστοχήσαμε σε λέι-απ και σε βολές, δώσαμε τρεις βολές στον Τεόντοσιτς, δώσαμε και γκολ-φάουλ. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο Σλούκας δεν ήρθε καν στο γήπεδο, έμεινε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο.


Το ίδιο θα έκανε και ο Βεζένκοβ, μέχρι που αποφάσισε, όταν κατάλαβε πως ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Ό Σάσα σημαίνει πολλά για εμάς, νικήσαμε χωρίς αυτόν, γύρισε από τον τραυματισμό του χωρίς να είναι σε καλή κατάσταση, όμως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ο ΜακΚίσικ ήταν καταπληκτικός, ο Βεζένκοβ ήταν κουρασμένος στη διάρκεια του αγώνα, ήταν εξαντλημένος, δεν μπορούσε να σκεφτεί λογικά. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram