Ο Οντεντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε τόσο στην δικιά του ομάδα, αλλά έριξε και την σπόντα για την φυγή από τους «πράσινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Ωστόσο το παιχνίδι για εμάς κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο που  δεν ήμασταν καλοί και επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και έκαναν προσπάθεια οι παίκτες μου. Τουλάχιστον πιέσαμε τον Παναθηναϊκό και τον ανάγκασαμε να βάλουν κάποια πολύ δύσκολα σουτ και στην Euroleague  πρέπει να είμαστε καλοί και εκτός έδρας».

Για τη δύσκολη χρονιά στην Euroleague: «Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε εντός, ούτε εκτός και μου αρέσει αυτό και δεν μου προκαλεί έκπληξη».

Για τον Πόιθρες και το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Ο Πόιθρες είναι σημαντικός για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια κάτω από αυτές τις καταστάσεις και τσεκάρουμε την αγορά για παίκτη».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και πώς ένιωσε: «Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατάλαβα το γιατί έφυγα. Αλλά προχωράμε».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram