Πλήγμα στον Ολυμπιακό λίγο πριν το τζάμπολ με τη Βίρτους, καθώς ο Κώστας Σλούκας τέθηκε νοκ άουτ λόγω γαστρεντερίτιδας! Το ίδιο πρόβλημα και για τον Σάσα Βεζένκοφ, αλλά θα είναι στη δωδεκάδα!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους , μετά την οριακή ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, αλλά έχει μία πολύ σημαντική απουσία και ένα ακόμα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ ταλαιπωρούνται από στομαχικές διαταραχές και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναγκαστεί να βρει εκ των έσω λύσεις για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, καθώς ο Έλληνας γκαρντ τέθηκε εκτός 12άδας.

Ο Βεζένκοφ από την πλευρά του, έχει επιστρέψει πρόσφατα από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, θα αγωνιστεί κανονικά στην Ιταλία αν και έχει επίσης τον έχει καταβάλλει η ίωση.

Με την απουσία του Σλούκα ο Ολυμπιακός χάνει τον καλύτερο δημιουργό του (6.8 ασίστ ανά αγώνα) αλλά και 12.2 πόντους που σκοράρει σε 24:39 συμμετοχής.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading