Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Φενέρ, όπου ο Παναθηναϊκός πάλεψε αρκετά.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενου παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι».

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Τέλος, σε ερώτηση για τις έξι συνεχόμενες ήττες και το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον απάντησε ότι: «Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι».  

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram