Στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας βρέθηκε και ο Μάικ Τζέιμς, που μίλησε εκτενώς για την άλλοτε ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.


«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φάνηκε… χαμένος στην άμυνα. Δεν υπήρχε χημεία στους παίκτες, σαν να μην είχαν αγωνιστικό πλάνο. Δεν είχαν απαντήσεις στα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο, πάσαρε συνεχώς την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πλάνο, κάτι που είναι παράξενο, καθώς ο Ράντονιτς είναι ένας αμυντικός προπονητής. Δεν είχαν σωστές καλύψεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τζέιμς  για τα όσα παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα του «τριφυλλιού», λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα,  είναι πολύ προβλέψιμος στην επίθεση, το παιχνίδι του δεν περιλαμβάνει πολλούς παίκτες, απλά παίρνει την μπάλα ο Μπέικον. Παίξτε τον Άντριους, σας παρακαλώ. Χρειάζονται και κάποιον άλλο να δημιουργεί. Όταν παίζει καλά ο Νέιτ (σ.σ: Γουόλτερς), τότε παίζει καλά ο Παναθηναϊκός, ο Μπέικον παίζει iso, όμως χρειάζεται και κάποια εναλλακτική λύση. Και ενώ την έχουν βρει αυτή την λύση, την έχουν… παρκάρει στην εξέδρα. Ο Πονίτκα δεν είναι δημιουργός, ο Γκριγκόνις είναι περισσότερο σουτέρ, ο παίκτης που τους λείπει είναι αυτός που δεν χρησιμοποιούν».  
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Τζέιμς συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αστέρα της Μονακό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον θρύλο της Euroleague και νυν προπονητή του Περιστερίου.


«Πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός στο παρκέ. Είχαμε όμορφες συζητήσεις, μάλιστα ενόψει του αγώνα του Περιστερίου με την Ντιζόν, με ρώτησε πώς να την αντιμετωπίσει, ποιους παίκτες να προσέξει. Είναι ένας ωραίος τύπος, μου ευχήθηκε κάθε τύχη», ήταν τα λόγια του Τζέιμς.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram