Πρόεδρος για γέλια με λόγια του αέρα, προπονητής και παίκτες δεν ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός και όσο πάει γίνεται και χειρότερο.

Ο Άγγελος Παπανικολάου γράφει…

Αφορμή να γράψω αυτό το blog μου έδωσαν (και) τα τελευταία αποτελέσματα στην EuroLeague, βλέποντας όλες τις ομάδες να χάνουν και να νικούν παντού σε όλες τις έδρες και σκεφτόμουν πόσο πρωταγωνιστικό ρόλο θα μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός φέτος υπό άλλες συνθήκες.

Πραγματικά κάθε μέρα που περνάει ξεφτιλίζουν τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι η μεγαλύτερη. Τρία χρόνια ταπεινωτικά για την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού, που από ότι φαίνεται δεν νοιάζει κανέναν.

Κανένας πλέον που να θυμίζει τις παλιές ένδοξες εποχές δεν βρίσκεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ούτε ο Διαμαντίδης έστω ακαδημίες, όπου προτιμήθηκε να είναι σε αυτήν την θέση ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε ακόμα μία γελοία απόφαση από την “διοίκηση” του Παναθηναϊκού. Ούτε ο Αλβέρτης μετά από τόσα χρόνια, μαντέψτε γιατι…

Κανένας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτόν τον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Φέτος το Καλοκαόρι το σανό… που έφαγαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν είχε προηγούμενο!

“Παναθηναϊκός κανονικότητας”, “Με Γιαννακόπουλο στην κορυφή”, “Βόμβα στον Παναθηναϊκό με τον…” και άλλα τόσα “ελεγαν” με σκοπό να περάσουν στον κόσμο της ομάδας ότι όλα γίνοται όπως πρέπει και εννοείται σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ομάδας.

Η πραγματικότητα όμως φάνηκε (και) τώρα. Από την αρχή ο Πεδουλάκης με τον Ράντονιτς δεν είχαν τίποτα κοινό, άλλους παίκτες ήθελε ό ένας, άλλους ο άλλος. Ο Σέρβος προπονητής ήταν καταδικασμένος να αποτύχει από την πρώτη στιγμή, με δύο παίκτες να είναι μόνο της επιλογής του. Μόνο στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε αν γίνει κάτι τέτοιο! Επίσης να πούμε ότι ο Πεδουλάκης δεν έχει καμιά σχέση με το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά η διοίκηση αποφάσισε διάλεξει εκείνον, πολύ περίεργο…

Πέρα από όλα αυτά ο Παναθηναϊκός πιάστηκε στον… ύπνο με την υπόθεση Ράντονιτς μιας και έχει τον καλύτερο μάνατζερ της Ευρώπης, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν διετές και με μεγάλη αποζημίωση. Για αυτόν τον λόγο δεν έχει φύγει απο τον Παναθηναϊκό ακόμα!

Αναρωτιέμαι βέβαια πως γίνεται αφού ο Παναθηναϊκός έχει ελευθερο μπάτζετ (άρα απεριόριστα χρήματα) πως γίνεται να μην φεύγει ο Σέρβος προπονητής. Ας μας το εξηγήσει κάποιος άλλος αυτό. Ενώ επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει σε ένα βίντεο στο instagram, “Έχει δει κανείς τον Λάσο να δουλεύει με μικρό μπάτζετ;”. Μιας και ο Παναθηναϊκός τώρα έχει ελεύθερο μπάτζετ, γιατί δεν φέρνει τον Λάσο με τους παίκτες που θέλει και να προσπαθήσει να σώσει την χρονιά;

Ο Παναθηναϊκός όσο αργεί, η αγορά θα μικραίνει και στο τέλος θα ακούσουμε τον κλασικό “Ήθελε αλλά δεν πρόλαβε..”. Θα γελάσουμε πολύ ακόμα.

Ξεφτιλίζετε τον Παναθηναϊκό και θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό που κάνετε!

Υ.Γ.1: Κάποιος έπρεπε να πει την αλήθεια επιτέλους!

Υ.Γ.2: Θα υπάρξουν αποχωρήσεις-αφήξεις πάντως…

Μια σκέψη στο “Blog: Κάθε μέρα που περνάει ξεφτιλίζουν τον Παναθηναϊκό!”

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram