Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης με αφορμή το νέο κάζο στο Μόναχο από τη Μπάγερν, αναλύοντας και το τι μέλλει γενέσθαι.

«Η εικόνα ήταν αποκρουστική χθες, αυτό το θέαμα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω πόσο μπορεί να συνεχιστεί και τι χρειάζεται ακόμα για να αλλάξει. Πολύ φυσιολογικά τραγούδησαν οι φίλοι του ότι αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός. Φαντάζομαι τις επόμενες ώρες, ούτε καν μέρες, θα γίνουν αρκετές συζητήσεις και θα παρθούν αποφάσεις για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν τσουλάει ο Παναθηναϊκός, πως να το πω, δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Με αυτό το ρόστερ, με αυτή την προπονητική φιλοσοφία. Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να τον ανεβάσουν επίπεδο. Επίσης με ρεκόρ 6-11, πως να προχωρήσει στην Ευρωλίγκα; Ας κοιτάξει να φτιάξει μια ορθολογική ομάδα και ας αφήσουμε το επόμενο εξάμηνο ή την επόμενη σεζόν. Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα για πολλούς και παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι φανερό και πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει «χάσει» τους παίκτες του «τριφυλλιού», δεν τους εμπνέει και επισήμανε μια χαρακτηριστική φάση.

Ο Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι προφανώς φταίνε και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που άφησαν την Μπάγερν από τα πρώτα λεπτά να κάνει το παιχνίδι της ενώ αυτοί για 20’ δεν είχαν δώσει ούτε μια ασίστ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading