Ο Νέιτ Ουόλτερς αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, που κόστισε στο Μόναχο και τόνισε πως το «τριφύλλι» πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε στην κάμερα της NOVA: «Προσπαθήσαμε, παίξαμε σκληρά, όμως δεν εκτελέσαμε καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πίσω με 12. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όταν είσαι πίσω με 15-16 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ άσχημο. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από τέτοιο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ρούμπιτ είναι πολύ καλός παίκτης μας χτύπησε στο post παιχνίδι. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν αργοί, δεν βρήκαμε σκορ στο τρανζίσιον. Πρέπει να το δούμμε αυτό πολύ σύντομα και να το διορθώσουμε.
Είχαμε ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Όλοι έχουμε πίεση προσπαθώντας να διορθώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Είχαμε 4 νίκες στη σειρά και θεωρώ πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και για να το κάνουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. 
Ο κόσμος είναι σπουδαίος, τον είχαμε μαζί μας και τον νιώθουμε μαζί μας. Ελπίζουμε να παίζουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε να τους έχουμε μαζί μας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram