Ο Ντέρικ Γουίλιαμς μίλησε πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά μίλησε για:

– για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα. Αυτή θα είναι η πρώτη μου φορά σε επίπεδο Euroleague. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μιλούν όλοι, από την ημέρα που ήρθα εδώ. Όλοι έχουν μαρκάρει αυτά τα ματς στο πρόγραμμα. Αυτό το παιχνίδι είναι μαρκαρισμένος από την αρχή της σεζόν. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και σαν παίκτης του μπάσκετ, αυτή την ατμόσφαιρα θέλεις. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται αυτό το ματς και θα είμαστε έτοιμοι».

-το σερί εννιά ηττών από τον Ολυμπιακό: «Ναι το σερί είναι 9-0 από πέρυσι. Αρκετοί από εμάς δεν ήμασταν εδώ πέρυσι, όμως όλοι ξέρουμε. Κάθε τέτοιο παιχνίδι είναι μια καινούργια ιστορία. Είναι ένα ντέρμπι και ποτέ δεν ξέρεις, τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να κριθεί από ένα buzzer beater, να επιστρέψεις από μια διαφορά στο σκορ. Οτιδήποτε. Το παρελθόν είναι παρελθόν, θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. Το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό μόνο για τους φιλάθλους μας, αλλά και για τη βαθμολογία, όπως και την ψυχολογία. Θα μπορούμε να πάμε στη νέα χρονιά με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και είναι μια καλή στιγμή να επιστρέψουμε στις νίκες».

-στο πού θα κριθεί το ματς: «Στα ντέρμπι η νίκη έρχεται μέσα από όλο τον οργανισμό. Από τους παίκτες, τους προπονητές, τον κόσμο. Νομίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι για αυτό το ματς. Είχαμε ένα παιχνίδι εναντίον τους πριν λίγες ημέρες, στην έδρα τους, όπου δεν είχαμε παίξει το καλύτερο παιχνίδι μας. Νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια. Το «κλειδί» θα είναι η επικοινωνία στο παιχνίδι και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι».

-τη φετινή πορεία της ομάδας του: «Μέχρι στιγμής έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Χάσαμε τρία – τέσσερα ματς στη σειρά και δείξαμε, πως μπορούμε να κερδίσουμε τρία – τέσσερα ματς στη σειρά. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όσον αφορά στη φετινή σεζόν και στην πορεία μας στην Euroleague. Αυτό το ματς μπορεί να μας δώσει ώθηση, μετά τις ήττες που κάναμε. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, όπως έχω ξαναπεί. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να αποκτήσουμε καλύτερη επικοινωνία και χημεία. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία στον αγώνα και σε συνδυασμό με τους φιλάθλους μας, θα τα πάμε καλά».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram