Με τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον Κέβιν Κουράντ να πετυχαίνουν από 32 πόντους, οι Νετς επικράτησαν με 125-117 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ τα ξημερώματα της Τρίτης στο NBA.

Το Μπρούκλιν κατάφερε να αντιμετωπίσει την εκπληκτική εμφάνιση του Ντάριους Γκάρλαντ, ο οποίος κράτησε μόνος του τους «Καβς» στο ματς στην 4η περίοδο.

Οι Νετς έχουν κερδίσει τα 13 από τα 14 παιχνίδια και για πρώτη φορά μετά από καιρό θέτουν υποψηφιότητα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από εκεί και πέρα, ο Τι Τζέι Γουόρεν έκανε season-high με 23 πόντους για τους Νετς, με τον Ντουράντ να ξεπερνάει τον Τιμ Ντάνκαν (26.496) στη λίστα των σκόρερ της ομάδας όταν έφτασε τους 20 πόντους στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Επόμενος που καλείται να ξεπεράσει είναι ο «δικός μας», Ντομινίκ Γουίλκινς, που είχε 26.668 πόντους.

Εν τω μεταξύ, ο Ίρβινγκ έκανε season-high με 7 τρίποντα και δύο κρίσιμες βολές ενώ απέμεναν 41,1 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα, σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο φινάλε του αγώνα οι φίλοι των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading