Δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έκανε το νέο απόκτημα του Ερυθρού Αστέρα, Φακούντο Καμπάτσο.

Την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σχολίασε ο Φακούντο Καμπάτσο, μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ΝΒΑ, στο οποίος τόνισε ότι πρέπει να είσαι συνεχώς έτοιμος σωματικά και ψυχικά, ωστόσο πρόσθεσε πως στην Ευρώπη χρειάζεται να χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός playmaker:

«Ήταν διαφορετικά στο ΝΒΑ. Πέρασα όλη μου την καριέρα με τους κανονισμούς της FIBA. Δεν έμεινα πολύ, αλλά εκεί τα πράγματα είναι τρελά. Είναι φοβερά. Το καλύτερο μπάσκετ από τους καλύτερους παίκτες. Πρέπει να είσαι συνεχώς έτοιμος πνευματικά και σωματικά. Αλλά αγαπώ το μπάσκετ εδώ. Υπάρχει μεγαλύτερη τακτική, πρέπει να χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου. Δεν έχεις τον ίδιο χώρο και χρόνο. Είναι πρόκληση.

Ήταν ακόμα πιο δύσκολα για μένα στο ΝΒΑ. Υπάρχουν εκπληκτικοί παίκτες με φοβερά αθλητικά προσόντα. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί να παίξει πολύ, η επιθυμία του να αγωνιστεί τον καίει, θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει. Θέλει να μπει και να συνεισφέρει. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σε κάθε ματς, ομολογώ ότι το απόλαυσα»
.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram