Ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας σε συνέντευξη του δήλωσε πως αν πάρει την Ευρωλίγκα στο Κάουνας ο Γιασικεβίτσιους θα είναι σαν την νίκη του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ένα μέρος από τις εξέδρες θα καλυφθεί με δημοσιογράφους, ένα άλλο μέρος θα δοθεί στους VIP καλεσμένους και ένα άλλο μέρος των εισιτηρίων θα δοθεί στις ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four. Σίγουρα 8.500 εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση για το γενικό κοινό. Η προσέλευση του κόσμου θα εξαρτηθεί από το ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Final Four. Οι Έλληνες και οι Τούρκοι βρίσκονται στην κορυφή. Φυσικά ευελπιστούν οι ομάδες τους να προκριθούν. Θα είναι όμως οι πρώτοι που θα σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια. Αυτό το τουρνουά δεν στοχεύει στο λιθουανικό κοινό, επειδή οι τιμές είναι υψηλές.

Έχουμε μιλήσει (σσ. με τον Γιασικεβίτσιους). Προφανώς οι Λιθουανοί θα ήθελαν ο Σάρας να κερδίσει τον τίτλο εδώ και εύχονται να συμβεί αυτό. Θα είναι τόσο όμορφο όπως η νίκη του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που έλειπε από τη συλλογή του. Μια νίκη του προπονητή Σάρας μέσα στο Κάουνας θα ήταν σαν σενάριο βγαλμένο από βιβλίο”.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading