Χαμόγελα και δώρα μοίρασαν οι «πράσινοι», που το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης.


Σύσσωμη η ομάδα του «τριφυλλιού» (απουσίαζε μόνο ο Γκουντάιτις λόγω ίωσης), συνομίλησε και έπαιξε μπάσκετ με τους μικρούς της φίλους.  


Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


Το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Άπαντες οι αθλητές (απουσίαζε μόνο ο Αρτούρας Γκουντάιτις που ταλαιπωρείται από ίωση) και ο προπονητής μας, κ. Ντέγιαν Ράντονιτς, βρέθηκαν στo Παιδικό Χωριό SOS συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο, τον Γενικό της Διευθυντή, κ. Σταύρο Ντίνο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Κοντό, προσφέροντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που μένουν εκεί.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς τους φίλους, να παίξουν μπάσκετ μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» υποδέχθηκαν η Μητέρα SOS, ο υπεύθυνος παιδαγωγός και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθήνας κ. Λεμονής Φίλων, ο οποίος μάλιστα μίλησε για την δράση και λειτουργία του οργανισμού.

Από μέρους του, ο κ. Παρθενόπουλος, συνεχάρη τους ιθύνοντες του οργανισμού για το εξαιρετικό τους έργο τονίζοντας τη σημασία της συγκεκριμένης επίσκεψης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποτέλεσε μάθημα ζωής για όλα τα μέλη της ομάδας μας.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram