Επίθεση στην ΕΟΚ και την κυβέρνηση, με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε η Θύρα 13.

Ανακοίνωση εναντίον της ΕΟΚ και της κυβέρνησης εξέδωσε η Θύρα 13.

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οργανωμένοι οπαδοί των «πράσινων» αφήνουν αιχμές για όλους όσους θεωρούν ότι ευθύνονται γι’ αυτή.

Συγκεκριμένα αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

«Γκρι κοράκια και Νέα τάξη πραγμάτων.

Ο κ. Λιόλιος προεκλογικά υποσχέθηκε 50-50, ισονομία και ότι το μπάσκετ θα έχει το επίπεδο που του αρμόζει… Αντιθέτως βλέπουμε διαιτησίες εκτρώματα, σκάνδαλα με διαιτητές εργαζόμενους στις εταιρείες του και απευθείας αναθέσεις χορηγιών…

Με εκτελεστικά όργανα λοιπόν τους Πιτσίλκα και Κάρδαρη (γνωστοί για τις ερυθρόλευκες προτιμήσεις τους από τα σχολικά τους χρόνια) διατελέστηκε η προχθεσινή σφαγή στο ΣΕΦ. Υπεύθυνοι για την συντήρηση αυτής της κατάστασης ο Αυγενάκης και η Κυβέρνηση.

Να γνωρίζετε όμως όλοι πως η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και θα μας βρει απέναντι σας.

Απέναντι στην απαθή κυβέρνηση η οποία παρεμβαίνει με διαδικασίες fast track μόνο σε ό,τι έχει πολιτικό αντίκτυπο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ίδιο θα συμβεί εφόσον δεν δοθεί λύση για το γηπεδικό θέμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ το συντηρεί ο Παναθηναϊκός από το 1996 και η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να σταματήσει ο κ. Γεραπετρίτης να παίζει κρυφτό. Η κλεψύδρα υπομονής τελειώνει και τα αποτελέσματα θα φανούν στις κάλπες.

Μετά από 25 χρόνια είναι φανερό ότι σας δημιουργήθηκαν αμέτρητα κόμπλεξ και ξεχάσατε τις ατελείωτες φάπες εντός παρκέ, ξεχάσατε τα δύο χρόνια στην Α2 με τις ευλογίες της Θύρας Λ7, τα επεισόδια μετά ή και κατά την διάρκεια κάθε ήττας σας, την φυγή σας σε ημίχρονο και τους ταλαίπωρους που κρυβόντουσαν πίσω από τις κουρτίνες, αντιθέτως ανεβάζατε λάβαρα συμμετοχών για να γεμίσει η οροφή του εξοχικού μας δείχνοντας πόσο μικρός σύλλογος είστε.

Υγ: Το F4 του 2009 στο Βερολίνο θα σας στοιχειώνει μια ζωή.

Υγ2: Μπαρτζώκα, καταλαβαίνουμε το κόμπλεξ σου αφού είσαι ο μόνος προπονητής που σε έχει αποκλείσει το εφηβικό του Παναθηναϊκού σε αγώνα ανδρών.

Υγ3: Μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο εφιάλτης σας».

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram