Η Παρτίζαν ανακοίνωσε το sold out για το ντέρμπι της EuroLeague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά 3.000 εισιτήρια τέθηκαν ελεύθερα στην αγορά και μπορεί να έχουν αγοραστεί από φίλους του Αστέρα!

Η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ερυθρό Αστέρα στη EuroLeague (8/12, 21:30), για τη 12η αγωνιστική, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να ανακοινώνει sold out!

Στη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας η Παρτίζαν ενημέρωσε ότι 3.000 εισιτήρια για το «επίπεδο 400» κυκλοφόρησαν ελεύθερα στην αγορά, δίχως κανένα περιορισμό και δεν αποκλείεται κάποια απ’ αυτά να έχουν φτάσει στα χέρια των φίλων του Αστέρα!

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι οι υποστηρικτές του Αστέρα θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε αυτή τη θύρα, ωστόσο αργότερα εγκαταλείφθηκε και έτσι δεν πουλήθηκαν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Κάπως έτσι, στην επίσημη ανακοίνωση, τονίζουν ότι δεν υπάρχει ειδική θύρα για την είσοδο των φίλων του Αστέρα, ενώ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κασκόλ και πανό με τα χαρακτηριστικά των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν συναντηθεί για την Αδριατική Λίγκα, με το ματς να διακόπτεται λόγω επεισοδίων. Μάλιστα, ο γηπεδούχος Αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ, ενώ στο επόμενο ματς το γήπεδο θα φιλοξενήσει το 50% των θεατών.

Απάντηση

Don't forget to follow us on social media!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram